We zitten nu volop nog in de zomer maar het is natuurlijk alweer eind augustus. Dat betekent dat we alweer snel naar kouder en natter weer gaan en dus ook onze outfits moeten aanpassen. Maar wat zal er gedragen worden deze herfst en winter? In dit artikel bespreken we de mode van de komende herfst. Zeker nu in de wereldwijde pandemie waardoor veel mensen niet op vakantie kunnen is het een goed idee om maar lekker te gaan shoppen. Momenteel zijn er veel kortingen aangezien winkels staan te springen om meer klanten. Daarnaast kan er natuurlijk ook altijd online gewinkeld worden.

Stijlvolle sneakers

Nederlandse vrouwen weten best hoe ze een hoge hak combineren met een leuke zomerjurk. Tegelijkertijd zijn Nederlandse vrouwen ook stoer. Uitgaan in een spijkerbroek met sneakers eronder gaat ook gewoon prima. Aangezien het tijdens de herfst weer een stuk natter wordt is het een goed moment om te kiezen voor hoogwaardige sneakers. Denk bijvoorbeeld aan het merk Mason Garments dames. Dit hoogwaardige schoenenmerk is opgericht door Rendi Aditia in 2012. De schoenen worden door hem en zijn team ontworpen in Amsterdam maar geproduceerd in Italië. Dit hoogwaardige schoenenmerk is vooral met hoge kwaliteit leer gemaakt en combineert stoer en hip met stijlvol en luxe. Het is een ideale schoen voor de komende herfst en als je graag met je vriend gaat winkelen, er is ook een Mason Garments heren lijn.

Accessoires voor de herfst

Wanneer je de komende herfst op een koude winterdag naar buiten stapt dan kun je dat natuurlijk niet doen zonder een aantal leuke accessoires. Door het koudere herfst en winterweer zijn sjaaltjes en mutsen altijd een goede toevoeging aan je outfit. In de afgelopen jaren waren vooral langere mutsen populair maar dit jaar zal de kleinere beanie weer aan populariteit winnen. Een goede en stijlvolle muts past ook goed bij de vorm van je gezicht. Andere leuke accessoires voor in de herfst zijn ook kettingen in herfstkleuren. Denk bijvoorbeeld aan een gouden ketting met een blad als hanger.

Goed online shoppen

Aangezien we nog altijd in een pandemie zitten en er wordt aangeraden om sociale afstand te houden is het een goed idee om dit jaar vooral online voor kleren te shoppen. Online shoppen heeft in de afgelopen jaren toch al aan populariteit gewonnen en die trend zal zich alleen maar verder voortzetten. Wanneer je online shopt is het vooral belangrijk om je maten goed te weten en daarnaast is hoef je ook niet bang te zijn om dingen terug te sturen als je niet tevreden bent.