stoere jongens kleding

Ze mogen weer! De kinderen mogen namelijk weer naar school toe en wat gaan we ze missen. Want wat waren de tijden dat we gezellig met zijn allen in comfy-kleding thuisonderwijs realiseerden. Wacht eens? Daar gaat je kleintje op de fiets in diezelfde comfy-kleding! Hij kan ook niet anders, want hij is uit zijn andere kleding gegroeid. Kortom, je gaat op missie om jongens kleding te kopen, het liefst natuurlijk stoer, want dat is jouw stoere bink. Maar wat zijn de trends voor stoere jongens kleding?

stoere jongens kleding

 Waan je in de ruimte

Galaxy is wel echt een trend van dit moment. Je kunt bij het thema galaxy bijvoorbeeld denken aan een leuk t-shirt met allerlei ruimte schepen, maar ook aan een tof effen t-shirt met een alien erop. Ook een t-shirt met allerlei spikkels is galaxy of wat dacht je van een te gek neon gele vest? Kortom er is vast wel iets stoers uit het galaxy-assortiment wat bij jouw ventje past!

 Leger

Dit is vaak wel de print die geassocieerd wordt met stoer, want mensen in het leger zijn stoer, daar valt niet over te discussiëren. Bovendien is een legerprintje vrijwel overal mee te combineren en zijn ze naast de traditionele bruin-groen combinatie, tegenwoordig in allerlei andere kleurencombinaties beschikbaar. Dus er is vast ook een combinatie die stoer genoeg is.

 Denim

Een saai pantalonnetje is natuurlijk ook denim, echter hebben wij het hier over stoere denim. Kortom, spijkerbroeken met gaten, rafels of verfspetters, of wat dacht je van een stoer zwart spijkerstoffen jasje?

 Tie-dye

Je hebt het vast wel voorbij zien komen; tie-dye oftewel een gekleurd patroon, waarvan de verfkleuren op elkaar uitlopen. Je hebt het in allerlei soorten patronen, maar dus ook kleur combinaties. En zit er nu niets tussen voor jouw ventje? Dan kun je zelf een basic shirt scoren in combinatie met wat textiel verf en met behulp van een paar elastieken en een paar uurtjes wachttijd, creëer je vast een gave stoere tie-dye shirt samen met die jouw kereltje! Kortom, galaxy, leger, denim, tie-dye of een combinatie van allemaal? Het is in ieder geval stoere jongens kleding en daar gingen we voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *