suedine stof

Wanneer je een stof zoekt die suède kan vervangen is een suedine stof de oplossing. Suedine stoffen zijn perfect wanneer jij iets wilt maken waar suède de goede stof voor is maar je geen suede wilt gebruiken. 

suedine stof

Wat is een suedine stof

Een suedine stof is een stof die lijkt op suede. Zo heb je alcantara, dit is een stof die is gemaakt van polyester. Doordat alcantara gemaakt is van polyester is het een stevige en duurzame stof die je makkelijk kan schoon houden. Hierdoor is het dus de perfecte vervanger van suède. Een suedine stof is een diervriendelijk alternatief en je kan er nog steeds super mooie jassen, blazers, meubels, gordijnen en ga zo maar door, mee maken. Een ander voordeel aan een suedine stof is dat deze stof wel tegen water kan zonder de kwaliteit te verliezen. 

Waar koop je een suedine stof

Je kan bij royal look online en op de markt stoffen kopen, elke week staat er een kraam op de markt in Rotterdam Centrum, hier kan je rustig verschillende stoffen bekijken. Ook kan je online suedine stof kopen. Zo kan je makkelijk alle opties bekijken en kan je makkelijk alles bestellen en laten thuis bezorgen. Als je wilt kan je online zelfs staaltjes bestellen en kan je de kleuren in het echt bekijken en vergelijken waardoor je de perfecte kleur kan kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *