Lees hier over enkellaarsjes, schoeisel wat bij iedere outfit en gelegenheid kan. Zwarte leren schoenen zijn neutraal, passen mooi onder een blauwe spijkerbroek, maar kunnen ook goed met een rok gedragen worden. Desalniettemin zijn de laarsjes alles behalve saai. Het is elegant, vrouwelijk, met veel draagcomfort.

Stoere laarsjes met een gesp

De meest geziene laarsjes blijven de exemplaren met een blokhak van enkele centimeters. Deze brengen gelijk de voet in een gezonde stand, maar het zijn tevens de stoerdere enkellaarsjes. Om dat accent te geven is metaal in de bovenschoen verwerkt altijd mooi, daarom worden enkellaarsjes met een gesp veel verkocht en gezien. Het is mooi dat het alles in één is, elegant vrouwelijk, maar ook stoer en gezond, want op een hak van ongeveer vier centimeter kunt u immers de hele dag lopen.

Enkellaarsjes met hoge hakken

Anders is een laarsje met een hoge hak. Het mooiste zijn de laarsjes zonder versierselen op de bovenschoen zoals een gesp, maar egaal zwart leer. In principe zijn zulke laarsjes ook met alles te combineren, maar ongeschikt om de hele dag op te lopen. Maar ja, er zijn vaak gelegenheden waarbij u uzelf wilt presenteren, en dan valt de keuze al snel op een hoge hak. Een paar laarsjes hebben met een hak naast exemplaren met een lage blokhak zal dan ook altijd van pas komen.

Neutraal en tijdloos schoeisel

Laarsjes hebben zal nooit overbodig zijn. Het kan bij vele gelegenheden gedragen worden, en schoeisel van zwart leer is tijdloos. Het is bewezen dat neutrale kleding en schoeisel echt versleten wordt omdat het over een langere tijd gedragen kan worden. Het advies is dan ook om uw collectie schoenen aan te vullen met korte zwarte laarsjes, waarvan een paar met hoge hakken. Het komt altijd van pas bij verschillende kledingcombinaties en gelegenheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *