Het winterseizoen komt er bijna weer aan. Wat zullen dit jaar de trends zijn van de kinderkleding? Zullen de trends lijken op vorig jaar of gaan we een nieuwe kant op?

Winterjassen

Je zult dan best benieuwd zijn naar de nieuwe winterjassen trends? Blijven de modellen en de kleuren hetzelfde of gaan we iets nieuws beleven? De jongens winterjas trend zal veel lijken op die van vorig jaar. De skijassen en bomberjacks zullen we veel gaan zien als modellen. Die zullen te zien zijn in de kleuren; grijs, donker blauw, zwart en leger groen. Lekker basic! Qua accessoires zullen we ook geen gekke dingen gaan zien. De muts en sjaal zal passend zijn bij de kleuren van de jassen. Geen gekke dingen dus. De meisjes winterjas trend heeft wel nieuwe elementen vergeleken voorgaande jaren. De knuffelberen jas zal in worden. Maar wat is een knuffelberen jas? Zoals de naam al zegt zullen de modellen een beetje gaan lijken op een beer. De jas heeft een redelijk simpel model, maar ze worden gemaakt van een zachte stof die zowel aan de binnen- als buitenkant van de jas zit. De jassen worden natuurlijk verkocht in passende kleuren, namelijk licht- en donkerbruin, beige en zwart. Voor meisjes zal de strakke skijas ook weer in weer in worden. De kleuren zullen niet veel variëren van de kleuren van de jongens, dus verwacht grijs, donker blauw, leger groen en zwart. Het verschil met het jongens model zal zijn dat deze jassen getailleerd zijn. Ook bij de meisjes zullen de accessoires op dezelfde manier gestyled worden, namelijk met een bijpassende basic muts en sjaal.

Kies je eigen style

Trends zijn erg verleidelijk en het is zeker niet gek als het ook nog eens leuke trends zijn! Maar zorg er wel voor dat je kind een jas krijgt wat bij het kind past. Iedereen heeft een eigen smaak en dat maakt het juist zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *