De regenhoed dames is nu in een felle gele kleur. Dit komt omdat zij precies de originele gele jas een ode willen geven. Deze regenjas was natuurlijk populair en blijft altijd terugkomen bij het verbeteren van een nieuw concept. We horen dus ook dat er meer mensen zijn die met ons iets moois kunnen regelen. De jas is zo geel om een bepaalde reden. Wij zochten samen met andere mensen die bij ons in het krijt stonden naar een goede reden voor de gele kleur van de regenjas. Er kwam wel iemand die zei dat dit ook gebruikelijk was bij de brandweer.

Brandweerjas was eigenlijk geel

Je kunt je dus voorstellen dat de originele gele regenjas dus een jas was van de brandweer. Het is wel mooi om te zien dat de regenhoed dames hier ook aan voldoet. Het lijkt erop dat de regenjas werd gedragen met de helm. Dus de regenhoed dames kan dus eigenlijk een soort van helm voorstellen. Op die manie ris de hele outfit een complete ode aan de klassieke brandweer. Wij horen er meer van en we gebruiken steeds meer om het allemaal samen te stellen. We verwachten ook dat er tegenwoordig meer resultaten worden geboekt en dat het er allemaal beter uitkomt te zien.

De regenhoed dames is nu al een hit

De populariteit voor de regenhoed dames is nu al torenhoog. Het wordt naar verwachting nog een tikkeltje hoger omdat de regenhoed dames aan bepaalde verwachtingen moet zien te volden. We kunnen ook met iemand in gesprek gaan om dit officieel op poten te krijgen. We horen ook dat er genoeg mensen zijn die met ons samen zijn gaan werken. We hopen ook meer te bereiken en op die manier meer geld te zien. De regenhoed dames heeft ook meer opties en kan dus ook meer voor ons betekenen en wellicht zelfs een comeback inleiden van de originele regenjas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *